Ki is ő?

Troian Avery Bellisario 1985. október 28-án született Los Angelesben. Három éves korától színészkedik. A hírnevet a Pretty Little Liars című sorozat hozta meg számára, ahol 2010 és 2017 között alakította Spencer Hatingset. 2017-ben rendezőként is kipróbálta magát a PLL keretein belül. Szintén ebben az évben érkezik saját filmje, a Feed.

 
Projektek
Pretty Little Liars
Troian mint
Spencer Hastings/Alex Drake
2010-2017
A Pretty Little Liars egy amerika drámasorozat, amely Sara Shepard könyvsorozatán alapszik. A történet Rosewoodban játszódik, ahol négy barátnő élete követhető nyomon, akik rejtélyes üzeneteket kezdenek el kapni egy bizonyos 'A'-től.. A sorozat 2010-ben indult az ABC-n (most Freeform) és 2017-ben ért véget.

 

Feed
Troian mint
Olivia Grey
2017
Olivia és Matthew Grey, 18 éves ikerpár, akik a kiváltságok és a nagy elvárások világába születnek. Szinte semmi határ nincs közöttük; még az álmaik is kapcsolódnak.

 

 
Chat
 
Partnerek
 
Információk
Téma
Troian Bellisario

Szerkesztők
alycia, mona

Nyitás
2017. június 30.

Kredit
G-Portál & SoSugary

Design
Efruse & mona

Kódok
 
Bejegyzések

Elle magazin interjú II.

2017.07.02. 11:40, mona
Címkék: Elle Interjú

Ahogy tegnap ígértem ma az Elle interjú második felével érkeztem nektek. Az interjú spoilert tartalmaz!

Milyen volt, amikor mindenki megkapta a finálé forgatókönyvét?
Volt egy felolvasós találkozó, pontosan abban a szobában, ahol annak idején a legelső epizód szkriptjét olvastuk fel. Az asztal köré ültünk, ott volt az összes író és producer, és mindenki, akik olyan karaktereket alakítottak, akik a fináléban visszatértek hosszú idő után először. Mindannyian összeültünk, átolvastuk a forgatókönyvet, ami majdnem olyan volt, mint egy rádiós darab. Vicces volt az Alex és Spencer közötti jelenetek felolvasása, főleg, amikor Alex megmagyaráz mindent. Óriási volt ezt a két karaktert eljátszani a szobában mindenki előtt, és látni, hogyan működik.
 
Gyakoroltad a brit akcentust?
Oooh, igen. Soha nem voltam még olyan ideges, a szívem majdnem kiugrott a helyéről. Váltogatni a két különböző akcentus és a két különböző személyiség között.. még sosem voltam ilyen kimerült. A végére egy harmadik személy lettem, aki csak annyit kérdezett: "Mi történik?"
 
Hogyan jellemeznéd az alapvető különbséget Spencer és Alex alakítása között?
Spencer kibújik a dolgok alól a gyors észjárásának köszönhetően, innen jön a magabiztossága, ezzel szemben Alex egészen más. Ő szemtelen és szexuális szempontból magabiztos nő. (nevet) Úgy gondolom, míg Spencer az eszének és a szívének köszönhetően viszi véghez amit akar, addig Alex az eszével és az ágyékával. Ez persze nem azt jelenti, hogy neki nincs szíve és érzései, csupán vastag páncélt épített a szíve köré, hogy védje azt.

 

Milyen érzés volt egy gonosz, brit ikertestvért alakítani titokban, miközben az amerikai testvérét játszottad?
Először fel kellett építenünk a karakter történetét Marlene-nel, a sajátosságait és a megmozdulásait. Egy nagyszerű dialektus tanárral volt szerencsém dolgozni, hogy megtaláljam a karakter ritmusát. Ha egyszer belejössz, onnantól kezdve élmény lesz kitalálni, mennyire jó is Spencer utánzásában. Ha sokáig megfigyelsz valakit is kell, hogy meglegyen benned a másik hiteles megformálásának képessége, és sok múlik a másik megítélésén is. Ez nem arról szól, hogy Alex jól mimikál, hanem azon is, mit gondol Spencerről.
 
A Pretty Little Liars egyike azon televíziós drámáknak, melyek azzal záródnak, hogy a régen elveszett gonosz ikertestvér lelepleződik, és értelmet ad a történetnek. Már a kezdet kezdetén elfogadtad a sorozat őrültségét?
Nem, először harcoltam ellene, végül fejet hajtottam a Pretty Little Liars gépezete előtt. Beszélgettem Norman Buckley rendezővel, aki talán a legtöbb epizódot rendezte. Azt mondta: „A körülmények lehetnek fantasztikusak, de az érzelmek valósak.” Sokat gondolok sci-fi és fantasy történetekre. Ha a karaktered egy olyan világban él, ahol sárkányok és mágikus erő van jelen, vagy olyanban, ahol könnyűszerrel utazhatsz téren és időn át, akkor az a munkád, hogy fenntartsd a látszatot. Kezdetben nehéz volt ennek elfogadása számomra, mert úgy tekintettem a showra, mint a Gossip Girlre. Úgy gondoltam a karakterekre, mint egy csomó emberre, akik interakcióba lépnek egymással a való világban. De aztán amikor mindenhol „A”-t látod, aki mindent lát, belátod, hogy ez fizikailag lehetetlen egy ember számára. Szóval... mondjuk azt, hogy ennek az embernek őrülten sok pénz áll a rendelkezésére, és neki van a legjobb kémfelszerelése a világon. Ha egyszer elfogadod ezeket a körülményeket, onnantól nyert ügyed van, csak sodródnod kell tovább.
 
Hogy a fenébe volt képes Über „A” finanszírozni a kémfelszereléseket és megvesztegetni, akit kellett, és akkor még nem is beszéltünk a földalatti babaházról?
Nos, Wren hihetetlenül gazdag, másrészt Charlotte mindent Alexre hagyott. Így könnyű! (nevet) A show kezdete óta a leggazdagabb rosszfiúkkal dolgoztunk, akik folyton továbbpasszolták a vagyonukat az utánuk következőnek.
 
Furcsa módon több értelme volt egy gonosz iker leleplezésének a Pretty Little Liars világában, mint Dan Humphrey leleplezésének a Gossip Girlben. Az a műsor egy realisztikusabb világban játszódott, így nehéz elhinni, hogy Dan is éveken át terrorizálta magát. Ott nem volt Radley, se több személyiségű karakterek, se gonosz ikertestvér, hogy megmagyarázza ezt a viselkedést...
Igen, forgathatod a szemed, hogy „Ó, Istenem, egy gonosz iker!”, de ritkán adatik meg az embernek a lehetőség, hogy egy olyan történetet mondjon el, amelyben akad egy olyan pillanat, amikor valamit egyszerre érzel komolynak és eltúlzottnak. Arról nem is beszélve, ha egy olyan világban játszol, ahol nem csak elfogadják, de el is várják az ilyen fordulatokat. Színészként az a feladatom, hogy minél alaposabb és jobb teljesítményt nyútjsak, és minél reálisabban játszam a rám bízott karaktereket. A műsor világában megadatott nekem a lehetőség, hogy egy gonosz, brit ikertestvért keltsek életre, amit megcsináltam, és nagyot szólt. Mikor máskor tehetnéd ezt meg?
 
Hogy érzed magad, hogy a világ végre megtudta, hogy ki Über „A”?
Nagyon ideges vagyok miatta, várom hogyan szerepel a nézők előtt a gonosz karaktererem. Merész sztori! Ha ki is deríted, hogy Spencernek van egy ikertestvére, a háttértörténetre biztosan nem jössz rá, és arra az őrületre, ami Rosewoodba hozta őt. Szóval azt hiszem, érnek még meglepetések így is. Úgy érzem nem úgy nézed végig ezt a fordulatokban gazdag, hétévados sorozatot, hogy amikor a végén meglátsz engem egy másik személyiséggel, másik akcentussal, azt mondod, „Nem, ezt nem veszem be!”. Ezeket a nagyszerű időugrások és váratlan fordulatok színesítik a történetet, amelyeket a nézők velünk együtt élnek át, így úgy gondolom, a közönség is élvezni fogja. Legalábbis remélem, hogy így lesz. Ha ez az utolsó két óra, amit Rosewoodban töltesz, Istenem, akkor remélem, hogy élvezed!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!